Menu
  Music

  Wonderfeel

  Klant Stichting Wonderfeel
  Locatie 's-Graveland
  Jaar Jaarlijks
  Design by Wonderfeel

  Festival tenten voor Wonderfeel

  De stijlvolle bedoeïenententen van Tentworx  bieden de podia en bezoekers beschutting tegen zon en regen en dan wegdromen bij klassieke muziek in de buitenlucht, terwijl je omgeven bent door de Gooise natuur. Dat doe je tijdens Wonderfeel met ruim 130 optredens het grootste buitenfestival voor klassieke muziek in Nederland is. Op zeven podia worden in drie dagen meer dan 350 musici, dichters en dansers bijeen gebracht.

  Georges Mutsaers, organisator van Wonderfeel: ‘Naast de muziek is de natuur ook een belangrijk element voor Wonderfeel. We organiseren dit festival in samenwerking met Natuurmonumenten; met de verkoop van de Wonderfeeltickets dragen we bij aan de lokale natuur. De stretchtenten van Tentworx passen naadloos in dit veelzijdige landschap. Door hun kleur en ontwerp versterken ze de natuurlijke omgeving. Deze tenten dragen daardoor absoluut bij aan de sfeer van Wonderfeel.’

  Het hoofdpodium van Wonderfeel is echt een aandachtstrekker, door de bijzondere wijze waarop de tent gezet is. Het publiek verzamelt zich om het podium en geniet in het veld van unieke, haast privé concerten. Daarom is deze stretchtent maar liefst 6 meter hoog en open aan de zijkanten. Als het publiek en het podium, met daarop bijvoorbeeld een piano, zich in de tent bevinden, creëren we er een heel andere beleving door er een meer gesloten setting van te maken,’ legt Karina uit.

  Karina Vreeswijk, oprichtster en eigenaresse van Tentworx, legt uit dat zij genoeg heeft aan slechts een soort tent. ‘De stretchtent, bedoeïenentent of flextent komt van oorsprong uit Zuid-Afrika. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige look and feel en de flexibiliteit ervan. Natuurlijk hebben we deze stretchtent in verschillende kleuren maten. Maar het is vooral de manier van zetten, waarmee je varieert. Hierdoor creëer je voor het zicht talloze verschillende soorten tenten met ieder zijn eigen sfeer en setting.

  Wonderfeel

  Wonderfeel