1
1

Tentworx

Stretchtent verhuur en verkoop, tent maatwerkoplossingen en overkappingsconstructies. Exclusieve visuele aantrekkingskracht en veelzijdige toepassingen.

Tentworx introduceerde in 2006 de Zuid-Afrikaanse stretchtent in Europa. Sinds de introductie van deze moderne bedoeïenententen heeft Tentworx alle technische ontwikkelingen van de stretchtent meegemaakt. De huidige generatie stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig, brandveilig gecertificeerde stretchdoeken. Door de rekbaarheid van het materiaal kan de tent op vele verschillende manieren gebouwd en afgespannen worden zodat de tent altijd past in elke omgeving. Tentworx kan voorzien in de beste en grootste keuze voor uw specifieke evenement.

Inmiddels is de stretchtent de trend setter van de afgelopen jaren geworden. Uitstraling, functionaliteit en sfeer zijn de kernwoorden van deze tenten. Stretchtenten, ook wel flextenten of freeform genoemd, zijn veelzijdige overkappingsconstructies die in vele variaties en op bijna elke locatie kunnen worden opgezet. Ze onderscheiden zich direct van de gangbare tenten door hun visuele aantrekkingskracht en veelzijdige toepassingen.
Tentworx levert ook op maat gesneden tentconstructies (custom fit) voor permanent- en semipermanente plaatsingen; voor terrassen, in tuinen, over vijvers, glooiende landschappen, steigers, parken en of voor binnenruimten is Tentworx de leverancier.

Tentworx levert hoge exclusieve kwaliteit en ongeëvenaarde service. Een locatie bezoek vooraf om de mogelijkheden te bespreken is uiteraard wenselijk en natuurlijk vrijblijvend.

 

 

 

Karina Vreeswijk is de oprichter en directeur van Tentworx. Met haar team bouwt ze door heel Nederland en in verschillende andere Europese landen de prachtige tenten en evenementenlocaties.
Tijdens een event, partij, diner, bruiloft of herdenking is het steeds meer gewenst om de activiteiten op een bijzondere locatie te houden. Op het terras, in de eigen tuin, ergens in een boomgaard, of in het park van een chique landgoed. Zo’n samenzijn is vaak extra bijzonder, brengt gezelligheid of juist rust en creëert een mooie ambiance op, zeker als het weer goed is.

Karina is overtuigd van vele toepassingsmogelijkheden van haar tenten. Haar bedrijf biedt een grote variëteit van stretchtenten en overkappingsconstructies aan. “Inderdaad, beaamt Karina. Daar waar we eerst voor privé- en bedrijfsfeesten kwamen, zijn we er nu steeds meer om de bedoeïenentent voor een bijzondere bruiloft, familiediner of condoleance te plaatsen. Ook het zakelijk gebruik van de stretchtent als uitbreiding van de locatiefaciliteiten is meer en meer in opkomst. Kijk maar naar onze vaste klanten waar wij permanent en semi permanente settingen hebben staan. Ook op de kleinere locaties bouwen wij graag. Gezien het unieke karakter van het materiaal van de tenten komen wij bijna altijd met maatwerkoplossingen om in elke omgeving uitkomst te bieden.”
Mag je in een stretchtent eigenlijk wel kaarsjes aansteken? “Jazeker wel, vertelt Karina, onze tenten voldoen aan alle geldende brandveiligheidseisen. Ze zijn volgens de hoogste normen voor brandvertraging behandeld en ze zijn natuurlijk 100% waterdicht.

Het open karakter van de tenten leent ze zich uitstekend voor een bijzondere styling. Zodra wij een tent plaatsen, zien we vaak al snel specialisten verschijnen met verlichting, meubilair, accessoires en bloemwerk. Goede afstemming is op zo’n moment heel waardevol. We zien dat iedereen z’n uiterste best doet om de wens van de opdrachtgever zo goed mogelijk in te vullen.”

Tentworx geschiedenis in beeld

 

 

Contact