Tentworx nieuwsstretchtenten, projecten, events en bijzondere locaties

Zilver-stretch-tent-tentworx-Bylei-Fotografie-Fons6

Stretchtenten in Noord Limburg

By | Nieuws | No Comments

Deze maand waren er weer prachtige stretchtenten bij diverse opdrachtgevers van Bylei in Noord Limburg. Bylei is eigenzinnig, onderscheidend en altijd net even anders. Bij Bylei gaan ze heel ver in de dienstverlening en is het streven de hoogste kwaliteit te leveren.

Read More
Airstream-Tulpen

NTBC Promotie

By | Nieuws, Verhuur | No Comments

NBTC, Holland Marketing organiseerde in samenwerking met de sierteeltsector en de toeristen industrie in NoordHolland een promotie toer waarin de Airstream Caravan werd ingezet als mobile huisvesting voor 10 Duitse Bloggers.

Read More
Featured Video Play Icon

Volvo Ocean Race

By | Nieuws | No Comments

Volvo Ocean Race Tentworx

Foto © Stefan Coppers

De boot waarmee Team Akzo Nobel over zo’n vier maanden begint aan de Volvo Ocean Race is woensdag in Scheveningen officieel gedoopt door Pauline Krikke, de burgemeester van Den Haag.
Read More

10 jaar jubileum

Jubileum Leerhotel Het Klooster

By | Nieuws | No Comments

10 jaar Jubileum

Het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort vierde haar 10 jarig jubileum met een groot feest in de Kerkzaal van het klooster. Voor het jubileum was de kerkzaal omgetoverd tot een mooie feestzaal. Tentworx realiseerde met speciaal binnendoek de overspanning van de zaal. Read More

Tentworx op Exclusive Spring Fair

By | Nieuws | No Comments

Exclusive Spring Fair

Tijdens het Paasweekend van 2017, 14 t/m 17 april, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departementstore.

Read More

gtc4lusso

Nieuwe Ferrari GTC4Lusso

By | Nieuws | No Comments

De lancering van de nieuwe Ferrari GTC4Lusso bij De Hoefslag op de ‘La nuit des étoiles was een avond met prachtig hoogtepunt, topgastronomie, een noemenswaardige boutique fair en een feestelijke muzikale omlijsting’. Tentworx zette de twee stretchtenten op de terrassen naast het recent vernieuwde restaurant.

Read More

Trouwevenement Luffjoe

By | Nieuws | No Comments

Hoi! Waaahhh…. Jullie gaan trouwen…! Dat betekent veel voorbereiden voor die ene grote dag! Op 8 oktober was de inspiratiedag “Luffjoe Trouwbeleving”. De locatie van het trouwevenement, met de mooie tent van Tentworx, was prachtig gekozen, Strandrestaurant Meerzicht in Bruinisse.

Read More

Pieter van den Hoogendband

Pieter van den Hoogeband

By | Nieuws | No Comments

Pieter van den Hoogenband gaf vrijdag zijn jawoord gegeven aan Marie José Crooijmans. Pieter van den Hoogenband: “We gaan onze liefde vandaag vieren dus dat is alleen maar mooi. We houden intens van elkaar en dan is dit een hele mooie dag om dat te vieren.”

Read More
Het-grote-blogger-diner

Het grote blogger diner

By | Nieuws | No Comments

Het Grote Blogger Diner 2016

Geachte Karina,
Namens het gehele team van Mr. willen we u bedanken voor een zeer geslaagd event; Het Grote Blogger Diner 2016 was mede door het prachtige weer, de fantastische ambiance en uw invulling een groot succes!

Read More

Kluivert viert verjaardag onder stretchtent

Stretchtent voor Kluivert

By | Nieuws | No Comments

Stretchtent  voor Kluiverts 40st verjaardag. De Kluiverts houden wel van een feestje en hebben gisteren groots Patrick zijn 40e verjaardag gevierd. Rossana, de vrouw van Kluivert heeft een filmpje en een foto gedeeld.

Op andere sociale media, bijvoorbeeld Instagram, is te zien hoe de familie Kluivert en vrienden los gaan op muziek van hiphopformatie Broederliefde. Rossana zegt hierbij: “Dankbaar voor mijn vrienden en familie.”

Aspregefeest in de Polder

By | Nieuws | No Comments

’t Bourgondisch Aspergefeest in ’t Groene Hart van 18 tm 22 mei op de Aspergehof Noordam te Woubrugge.

Op de unieke locatie van Aspergehof Noordam te Woubrugge zal gaat Eigenwijze Eventement met haar partners invulling geven aan een 5 daags Bourgondisch Asperge feest. Een Groene Hart smaakbelevenis midden in de natuur, welke je niet wil missen. Voor bedrijfsleven en particulieren.

Read More

Rijksmuseum

Rijksmuseum

By | Nieuws | No Comments
Uit de documentaire Up Close van de NPO een prachtig opname van de stretchtent van het Rijksmuseum in Amsterdam waar Tentworx in de beeldentuin de overkapping op maat heeft geleverd.

 

Read More

Primeur op Event16

By | Nieuws | No Comments

Elk jaar zoekt Tentworx een veel belovende ontwerper die de uitdaging aangaat om met bestaande materialen van Tentworx een nieuw product te ontwerpen. Reframed is een bijzondere samenwerking tussen Tijn van Orsouw en Tentworx.

Read More
Rotterdamse Kost

Ook op Rotterdamse Kost 2016

By | Nieuws | No Comments

“Rotterdamse kost is voor een buitenstaander niet te knagen en alleen de sterkste magen kunnen hem of haar zonder gevaar voor brandend zuur of een kater verdragen.”
Jules Deelder

RotterdamseKost is een eerbetoon aan de klassiekers van de mooiste stad van Nederland en binnenkort ook van Europa! De beste muzikanten, musea, kunstenaars en horeca van Rotterdam komen 4 dagen bijeen in het Museumpark en presenteren zich aan u!

Ook dit jaar is Tentworx weer van de partij en levert alle tenten voor dit prachtige festival. Ga voor meer informatie naar:

 

Rotterdamse Kost
Horecava

Horecava Festival

By | Nieuws | No Comments

Tentworx bouwde voor het Horecava Festival een overkapping met een mooi wit binnendoek.

Op een plein, met de sfeer van een foodfestival, vormt een serie foodtrucks en bars een plek vol beleving en bijzondere smaakcombinaties.

Op het Horecava Festival ontdek je hoe de veranderende behoeften en het uitgaanspatroon van de consument om te zetten zijn in kansen voor uw onderneming! Ontdek initiatieven op het gebied van menu-engineering, drankencombinaties en eventorganisatie. Op een plein met de sfeer van een foodfestival vormt een serie foodtrucks en bars een plek vol beleving en bijzondere smaakcombinaties.

Het Roode Koper

Wedding planner bij Het Roode Koper

By | Nieuws, Stretchtent | No Comments

Tentworx in de Weddingplanner tijdens opname bij de prachtige locatie Het Roode Koper in Ermelo. Weddingplanner Astrid Blaauw gaat op bezoek bij de romantische trouwlocatie Het Roode Koper in Ermelo. Eigenaar Jon-Ivar leidt haar rond en stelt Astrid onder meer voor aan Buxus Bloemenatelier; een van de vaste leveranciers van deze locatie.

Read More

Wonderfeel 2015 aftermovie

By | Nieuws | No Comments

Stormachtig mooie eerste editie Wonderfeel!
Wonderfeel is een splinternieuw festival voor klassieke muziek in het natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland. Drie dagen lang en twaalf uur per dag: meer dan 100 concerten, lezingen, kinderactiviteiten, muziekdocumentaires en rollende keukens.

De data voor 2016 worden later bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de tweede editie, ga dan naar de website van Wonderfeel.

Wonderfeel

Ocean Diva

By | Nieuws | No Comments

Ocean Diva

Tentworx bouwt opnieuw en met regelmaat voor Ocean Diva. De twee varende evenementenlocaties van OCEANDIVA bieden grenzeloze mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke evenementen van 75 tot 1500 gasten in Duitsland, Nederland en België.

Wonderfeel opbouw

Wonderfeel in opbouw

By | Nieuws | No Comments

Dit zijn de eerste beelden voor Wonderfeel tijdens de opbouw van het festival. Wonderfeel is een splinternieuw festival voor klassieke muziek in het natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland. Drie dagen lang en twaalf uur per dag: meer dan 100 concerten, lezingen, kinderactiviteiten, muziekdocumentaires en rollende keukens.

Meer informatie: Wonderfeel

Wonderfeel opbbouw

Wonderfeel opbouw

share it

Tentworx bylei

Huwelijkstenten in Echt

By | Nieuws | No Comments

In opdracht van Bylei plaatste Tentworx twee zilveren huwelijkstenten. BYLEI is een ondernemend evenementenbureau  en creatiebureau. Het innoverende bureau wordt geleid door de gepassioneerde tweeling Lei en Lukas Willems en bestaat inmiddels 10 jaar.

Meer informatie over Bylei

Share it

Op deze pagina publiceert Tentworx nieuws over de projecten, events en bijzonderen locaties waar de stretchtent, flextent, freeform tent of spantent, worden geplaatst.

Tijdens een event, partij, diner, bruiloft of herdenking is het steeds meer gewenst om de activiteiten op een bijzondere locatie en het liefst buiten te houden. Op het terras, in de eigen tuin, ergens in een boomgaard, of in het park van een chique landgoed. Zo’n samenzijn is vaak extra bijzonder, brengt gezelligheid of juist rust en creëert een mooie ambiance op, zeker als het weer goed is.

Een persoon die ervan overtuigd is dat het buiten zeker kan, is Karina Vreeswijk, Directeur van Tentworx. Haar bedrijf  biedt stretchtenten en overkappingsconstructies aan. “Inderdaad”, beaamt Karina. “Daar waar we eerst alleen voor prive feesten zoals bruiloften en bij bedrijfsfeesten kwamen, zijn we er nu steeds meer om de bedoeïentent voor een condoleance of familiediner te plaatsen.”

Zo’n tent heeft vast veel ruimte nodig en bouwt het team van Tentworx alleen op grote locaties? Karina: “Nee hoor, ook op kleine. Gezien het unieke karakter van het materiaal van de tenten komen wij bijna altijd met maatwerkoplossingen om in elke omgeving uitkomst te bieden.

Mag je in een stretchtent eigenlijk wel kaarsjes aansteken? “Jazeker wel”, vertelt Karina, “Onze tenten voldoen aan alle geldende brandveiligheidseisen. Ze zijn volgens de hoogste normen voor brandvertraging behandeld en ze zijn natuurlijk 100% waterdicht.

Het open karakter van de tenten leent ze zich uitstekend voor een bijzondere styling. Zodra wij een tent plaatsen, zien we vaak al snel specialisten verschijnen met verlichting, meubilair, accessoires en bloemwerk. Goede afstemming is op zo’n moment heel waardevol. We zien dat iedereen z’n uiterste best doet om de wens van de opdrachtgever zo goed mogelijk in te vullen.”