Tentworx nieuwsstretchtenten, projecten, events en bijzondere locaties

Muesum-stretchttent

Custom Fit stretchtent voor Van Gogh

By | Nieuws

Een custom fit stretchtent voor het Van Gogh museum in Amsterdam. Met ruim 3 miljoen bezoekers per jaar is het Van Gogh Museum een van de meest bezochte musea in Nederland. Om voor de bezoekers het wachten voor de entree te veraangenamen vroeg het museum naar een maatwerkoplossing om de wachtlocatie te overkappen. Read More

Horecava

Op de Horecava

By | Nieuws

Op uitnodiging van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), de branchevereniging voor de horeca bouwde Tentworx samen met Expo Flora het VIP paviljoen op de Horecava in de Rai. Onder een wit binnendoek Read More

Zilver-stretch-tent-tentworx-Bylei-Fotografie-Fons6

Stretchtenten in Noord Limburg

By | Nieuws

Deze maand waren er weer prachtige stretchtenten bij diverse opdrachtgevers van Bylei in Noord Limburg. Bylei is eigenzinnig, onderscheidend en altijd net even anders. Bij Bylei gaan ze heel ver in de dienstverlening en is het streven de hoogste kwaliteit te leveren.

Read More
Witte-tenten

Witte tenten in de zomer

By | Nieuws

Het is zomer en het kan weer. Witte tenten in de zomerzon. Feesten en partijen in het hele land. Typisch weer een staaltje Tentworx deze prachtige witte tenten in een even zo mooie omgevingen.

Read More

NTBC Promotie

By | Nieuws, Verhuur

NBTC, Holland Marketing organiseerde in samenwerking met de sierteeltsector en de toeristen industrie in NoordHolland een promotie toer waarin de Airstream Caravan werd ingezet als mobile huisvesting voor 10 Duitse Bloggers.

Read More
Volvo Ocean Race Tentworx

Volvo Ocean Race

By | Nieuws

Volvo Ocean Race Tentworx

Foto © Stefan Coppers

De boot waarmee Team Akzo Nobel over zo’n vier maanden begint aan de Volvo Ocean Race is woensdag in Scheveningen officieel gedoopt door Pauline Krikke, de burgemeester van Den Haag.
Read More

10 jaar jubileum

Jubileum Leerhotel Het Klooster

By | Nieuws

10 jaar Jubileum

Het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort vierde haar 10 jarig jubileum met een groot feest in de Kerkzaal van het klooster. Voor het jubileum was de kerkzaal omgetoverd tot een mooie feestzaal. Tentworx realiseerde met speciaal binnendoek de overspanning van de zaal. Read More

Tentworx op Exclusive Spring Fair

By | Nieuws

Exclusive Spring Fair

Tijdens het Paasweekend van 2017, 14 t/m 17 april, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departementstore.

Read More

Nieuwe Ferrari GTC4Lusso

By | Nieuws

De lancering van de nieuwe Ferrari GTC4Lusso bij De Hoefslag op de ‘La nuit des étoiles was een avond met prachtig hoogtepunt, topgastronomie, een noemenswaardige boutique fair en een feestelijke muzikale omlijsting’. Tentworx zette de twee stretchtenten op de terrassen naast het recent vernieuwde restaurant.

Read More

Trouwevenement Luffjoe

By | Nieuws

Hoi! Waaahhh…. Jullie gaan trouwen…! Dat betekent veel voorbereiden voor die ene grote dag! Op 8 oktober was de inspiratiedag “Luffjoe Trouwbeleving”. De locatie van het trouwevenement, met de mooie tent van Tentworx, was prachtig gekozen, Strandrestaurant Meerzicht in Bruinisse.

Read More

Pieter van den Hoogendband

Pieter van den Hoogeband

By | Nieuws

Pieter van den Hoogenband gaf vrijdag zijn jawoord gegeven aan Marie José Crooijmans. Pieter van den Hoogenband: “We gaan onze liefde vandaag vieren dus dat is alleen maar mooi. We houden intens van elkaar en dan is dit een hele mooie dag om dat te vieren.”

Read More
Het-grote-blogger-diner

Het grote blogger diner

By | Nieuws

Het Grote Blogger Diner 2016

Geachte Karina,
Namens het gehele team van Mr. willen we u bedanken voor een zeer geslaagd event; Het Grote Blogger Diner 2016 was mede door het prachtige weer, de fantastische ambiance en uw invulling een groot succes!

Read More

Stretchtent voor Kluivert

By | Nieuws

Stretchtent  voor Kluiverts 40st verjaardag. De Kluiverts houden wel van een feestje en hebben gisteren groots Patrick zijn 40e verjaardag gevierd. Rossana, de vrouw van Kluivert heeft een filmpje en een foto gedeeld.

Op andere sociale media, bijvoorbeeld Instagram, is te zien hoe de familie Kluivert en vrienden los gaan op muziek van hiphopformatie Broederliefde. Rossana zegt hierbij: “Dankbaar voor mijn vrienden en familie.”

Flextent voor L’HOMO

By | Nieuws

Flextent voor de lancering van L’HOMO.  De knapste mannen van Amsterdam zijn opgetrommeld voor hét feest van het jaar: de lancering van de splinternieuwe L’HOMO. met Tim Hofman en Jan Versteegh op de cover.

 

Read More

asperges in de polder

Aspregefeest in de Polder

By | Nieuws

’t Bourgondisch Aspergefeest in ’t Groene Hart van 18 tm 22 mei op de Aspergehof Noordam te Woubrugge.

Op de unieke locatie van Aspergehof Noordam te Woubrugge zal gaat Eigenwijze Eventement met haar partners invulling geven aan een 5 daags Bourgondisch Asperge feest. Een Groene Hart smaakbelevenis midden in de natuur, welke je niet wil missen. Voor bedrijfsleven en particulieren.

Read More

Yestival in Central Studio’s

By | Nieuws

In opdracht van Yes Telecom organiseerde de Produktiewinkel samen met de Borrelfabriek, DCRT, Show Equipment en Tentworx een indoor festival in de Central Studio’s! Tentworx bouwde met stretch binnendoek de hal om tot een feestelijk podium. Read More

Rijksmuseum

Rijksmuseum

By | Nieuws
Uit de documentaire Up Close van de NPO een prachtig opname van de stretchtent van het Rijksmuseum in Amsterdam waar Tentworx in de beeldentuin de overkapping op maat heeft geleverd.

 

Read More

Primeur op Event16

By | Nieuws

Elk jaar zoekt Tentworx een veel belovende ontwerper die de uitdaging aangaat om met bestaande materialen van Tentworx een nieuw product te ontwerpen. Reframed is een bijzondere samenwerking tussen Tijn van Orsouw en Tentworx.

Read More

Tentworx op Event16

By | Nieuws

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand op Event16, in de jaarbeurs te Utrecht op woensdag 23 maart tussen 11.00 – 19.00 uur en donderdag 24 maart tussen 11.00 – 19.00 uur.

Read More
Gala Cuisiniers

Grand Gala des Patrons Cuisiniers

By | Nieuws

Op De Landgoederij in Bunnik genoten 250 gasten zondag 24 januari van het eerste Grand Gala des Patrons. Tentworx bouwde de ontvangstlocatie. De hapjes en gerechten werden gemaakt door de aangesloten restaurants van Les Patrons Cuisiniers

Read More
Horecava

Horecava Festival

By | Nieuws

Tentworx bouwde voor het Horecava Festival een overkapping met een mooi wit binnendoek.

Op een plein, met de sfeer van een foodfestival, vormt een serie foodtrucks en bars een plek vol beleving en bijzondere smaakcombinaties.

Op het Horecava Festival ontdek je hoe de veranderende behoeften en het uitgaanspatroon van de consument om te zetten zijn in kansen voor uw onderneming! Ontdek initiatieven op het gebied van menu-engineering, drankencombinaties en eventorganisatie. Op een plein met de sfeer van een foodfestival vormt een serie foodtrucks en bars een plek vol beleving en bijzondere smaakcombinaties.

Op deze pagina publiceert Tentworx nieuws over de projecten, events en bijzonderen locaties waar de stretchtent, flextent, freeform tent of spantent, worden geplaatst.

Tijdens een event, partij, diner, bruiloft of herdenking is het steeds meer gewenst om de activiteiten op een bijzondere locatie en het liefst buiten te houden. Op het terras, in de eigen tuin, ergens in een boomgaard, of in het park van een chique landgoed. Zo’n samenzijn is vaak extra bijzonder, brengt gezelligheid of juist rust en creëert een mooie ambiance op, zeker als het weer goed is.

Een persoon die ervan overtuigd is dat het buiten zeker kan, is Karina Vreeswijk, Directeur van Tentworx. Haar bedrijf  biedt stretchtenten en overkappingsconstructies aan. “Inderdaad”, beaamt Karina. “Daar waar we eerst alleen voor prive feesten zoals bruiloften en bij bedrijfsfeesten kwamen, zijn we er nu steeds meer om de bedoeïentent voor een condoleance of familiediner te plaatsen.”

Zo’n tent heeft vast veel ruimte nodig en bouwt het team van Tentworx alleen op grote locaties? Karina: “Nee hoor, ook op kleine. Gezien het unieke karakter van het materiaal van de tenten komen wij bijna altijd met maatwerkoplossingen om in elke omgeving uitkomst te bieden.

Mag je in een stretchtent eigenlijk wel kaarsjes aansteken? “Jazeker wel”, vertelt Karina, “Onze tenten voldoen aan alle geldende brandveiligheidseisen. Ze zijn volgens de hoogste normen voor brandvertraging behandeld en ze zijn natuurlijk 100% waterdicht.

Het open karakter van de tenten leent ze zich uitstekend voor een bijzondere styling. Zodra wij een tent plaatsen, zien we vaak al snel specialisten verschijnen met verlichting, meubilair, accessoires en bloemwerk. Goede afstemming is op zo’n moment heel waardevol. We zien dat iedereen z’n uiterste best doet om de wens van de opdrachtgever zo goed mogelijk in te vullen.”