Menu

  Tentworx op Exclusive Spring Fair

  Tentworx op Exclusive Spring Fair

  mrt 8, 2017

  Tijdens het Paasweekend van 2017, 14 t/m 17 april, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departementstore.

  Drie kasteeletages gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Op de gezellige terrassen staan in het voorjaarszonnetje smaakvolle foodtrucks en muziek.

  Tentworx is deelnemer en sponsor van het evenement. Tentworx zal enkele unieke stretchtenten showen waaronder de populaire Manta en de grote uitvoering StingRay. De ontwerpen eigen zich uitstekend voor plaatsing en gebruik in de tuin en op terassen. Zowel de Manta als de StingRay creëren een zeer aangename extra leefruimte waarbij het open karakter van de overkappingen aangevuld kunnen worden met semi- en transparante zijwanden voor optimale beschutting.

  Exclusive Spring Fair is dé nieuwe binnen – buitenbeurs van het voorjaar.

  Voor de openingstijden en routebeschrijving kijk op de website van Exclusive Spring Fair