Menu

  Tentworx in Events.nl

  13 juli 2018
  Tentworx in Events.nl

  Bedoeïenentent Tentworx biedt bezoekers Wonderfeel sfeer en beschutting

  Wegdromen bij klassieke muziek in de buitenlucht, terwijl je omgeven bent door de Gooise natuur. Dat doe je tijdens Wonderfeel, dat op 20, 21 en 22 juli met ruim 130 optredens het grootste buitenfestival voor klassieke muziek in Nederland is. Op zeven podia worden in drie dagen meer dan 350 musici, dichters en dansers bijeen gebracht. En het weer? Niemand die zich daar zorgen over maakt, want de stijlvolle bedoeïenententen van Tentworx  bieden de podia en bezoekers beschutting tegen zon en regen.

  Natuurlijke elementen

  Twee landgoederen, Boeckesteyn en Schaep en Burgh in ’s Graveland, vormen het groene festivaldecor voor Wonderfeel. In dit natuurgebied van maar liefst 25 hectare groot, worden imposante eiken en beuken langs lanen en in bossen afgewisseld door groene weilanden en kabbelende waterpartijen. Deze muzikale oase vraagt om subtiele tenten, die tegelijkertijd ook tegen een (wind)stootje kunnen.

  Georges Mutsaers, organisator van Wonderfeel: ‘De natuur is een belangrijk element voor Wonderfeel. We organiseren dit festival in samenwerking met Natuurmonumenten; met de verkoop van de Wonderfeeltickets dragen we bij aan de lokale natuur. De stretchtenten van Tentworx passen naadloos in dit veelzijdige landschap. Door hun kleur en ontwerp versterken ze de natuurlijke omgeving. Deze tenten dragen daardoor absoluut bij aan de sfeer van Wonderfeel.’