TENT KOPEN

MAATWERK LEVEREN

Tentworx levert ook op maat vervaardigde tenten en schaduwdoeken en luifels. Custom fit en specifieke maatwerk voor permanent- en semipermanente gebruik. Voor aanvulling en uitbreiding van terrassen, tuinen en carports, voor over vijvers en steigers, gekoppeld aan gebouwen of vrijstaand in parken en beeldentuinen. Tentworx maakt de oplossing op maat voor veelzijdige toepassingen. Hoogwaardig, duurzaam en met exclusieve uitstraling en visuele aantrekkingskracht.

 

 

 

Tentworx introduceerde de Zuid-Afrikaanse stretchtent in Europa. Sinds de introductie in 2006 van deze moderne bedoeïenententen heeft Tentworx de standaard gezet, de technische vernieuwingen ontwikkeld en aangevoerd.  De moderne generatie stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig, brandveilig gecertificeerde stretchdoeken. Door de rekbaarheid van het materiaal kan de tent op veel verschillende manieren gebouwd worden zodat de tent in elke omgeving past.Tentworx levert de beste materialen en de grootste keuze in buiten en binnendoeken.

Tentworx levert al jaren hoge exclusieve kwaliteit en ongeëvenaarde service, advies en begeleiding in het ontwerp en realisatie. Een uitgebreid locatie bezoek vooraf is uiteraard wenselijk en geheel vrijblijvend.

ENKELE PROJECTEN

KLANTEN & VOORBEELDEN

Tent Finley Custom Fit Tentworx
Custom fit tentdoek van Gogh museum

REFERENTIES

TENTWORX MAATWERK

 

 

INTERESSE

OFFERT AANVAGEN