Wilt u een tent huren voor een feest of evenement?

 

Tentworx heeft een groot assortiment aan tenten en ruim 12 jaar ervaring in het verhuren, opbouwen en onderhouden van tenten voor feesten, partijen en evenementen. Wilt u een tent huren? Tentworx heeft veel verschillende maten en kleuren op voorraad en bouwt vanaf een oppervlakte van 50m2 tot 1.000m2 per tent. Groot genoeg voor een geweldig feest en ruim 1000 gasten.

Voor elk feest, evenement en festival, buiten en binnen kunt u Tentworx prachtige tenten huren. Uw feest wordt een onvergetelijke ervaring. Tentworx bouwt op elk gewenst terrein, in tuinen en parken, in kerken en kathedralen, in de woestijn en op het strand, op de akkers en dakterassen. Over bomen en zwembaden, onder de sterren en in de zon.

U kunt tenten huren en kopen. Tentworx zet de overkappingen op en laten deze naar wens voor enkele dagen, weken of maanden staan, Afbouw geschiedt wanneer u dat wenst. Heeft u liever een opstelling die semipermanent is. Neem contact met op om het maatwerk met te bespreken.

Voor elke gelegenheid een bijzondere overkappingen; dinertenten, trouwtenten, danstenten, bedrijfstenten, representatieve tenten en herdenkingstenten.

Tentworx verhuurt tenten in Nederland en alle Europese landen, en op de Nederlandse Antillen. Tentworx stelt hoge kwaliteitseisen en draagt bij aan de ontwikkeling en innovaties van stretchtenten en haar fabrikanten. De Tentworx handtekening, styling en detaillering van opbouw en materialen staat garant voor de mooiste en beste settingen in de branche.

Van hippe tent tot Koninklijke overkapping, van achtertuin en strandtent tot het Rijksmuseum en het Louvre, Tentworx levert en bouwt met genoegen en plezier.