Witte stretchtenten

Witte stretchtenten

Het is zomer en het kan weer. Witte stretchtenten in de zomerzon. Feesten en partijen in het hele land. Typisch weer een staaltje Tentworx deze prachtige witte tenten in een even zo mooie omgevingen.

Witte tenten

Witte tenten

Witte Tenten voor bijzondere festiviteiten

Wanneer het weer het toelaat bouwt Tentworx witte tenten van zeer licht en flexibel binnendoek. Bij de bijzondere gelegenheden bieden deze mooie tenten een schaduwrijke overkapping.

Trouwen in het Wit

Trouwen in het Wit

De witte trouwjurk is pas na 1920 de mode geworden. Tot die tijd trouwden veel bruiden in het zwart, en trouwden rijke mensen vaak in kleurige creaties. In Nederland trouwt ongeveer 90% van de bruiden in het wit.

Hier in de tuinen van Limburg witte stretchtenten voor een huwelijksfeest.

Vanaf de jaren 60 werden echter ook andere kleuren jurken populair. Het witte van de jurk symboliseert de zuiverheid van de bruid. Doorgaans wordt “zuiverheid” vertaald met maagdelijkheid. Deze symboliek heeft anno 2005 bij de overgrote meerderheid van de getrouwde stellen in de westerse wereld echter haar betekenis verloren; ondanks de vrije opvatting over seks trouwen de meeste bruidsparen nog steeds in het wit.