Schaduwdoek

Schaduwdoek

Schaduwdoek

Voor een overkapping van een terras een klein schaduwdoek. Met een oppervlak van 20m2 en ronde uitsneden en met slechts 4 bevestigingspunten brengt dit doek voldoende schaduw voor de 8 zitplaatsen in de tuin.

Singer Museum Terrasoverkapping

Singer Museum Terrasoverkapping

Terrasoverkapping Singer Museum

Het Singer Museum en theater, in Laren, is onlangs grondig verbouwd. Voor het nieuwe terras, grenzend aan de nieuwe vleugel van het gebouw en de vernieuwde beelden tuin, heeft Tentworx een zeer bijzondere flextent, een maatwerk terrassoverkapping, ontworpen en vervaardigd. Rekening houdend met de specifieke wensen (oa zichtlijnen, inval van licht, behoud van oude en nieuwe gebouwen, veliige bevestingspunten en looproutes, optimaal gebruik van het terras en vierkantemeters) van het museum hangt de tent of ruim 5 meter hoogte en overdekt ruim 126 m2 terras met uitzicht op de beeldentuin

Flextent-Singer

De Singer beeldentuin
Eerder ontwierp landschapsarchitect Piet Oudolf al het voorplein en de daktuin van het vernieuwde Singer Laren, begin juni opende de door hem ontworpen beeldentuin. De gratis toegankelijke beeldentuin is ingericht met beelden van hedendaagse Nederlandse kunstenaars met de relatie cultuur – natuur als verbindend thema.

Feestlocatie

Feestlocatie

Feestlocatie aan het water met een taupe kleurige flextent aangekleed.

Culinair Festival

Culinair Festival

Culinair Festival

Strand, Feest, Muziek en lekker eten

Culinaire muziekfestival CuliNESSE. Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je weer genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten.

Culinesse

Culinesse

Culinesse strandfestival

23 kleurrijke tenten

Strandfestival Culinesse in Rotterdam-Nesselande, heeft met de bands als Racoon, Golden Earring dit jaar een sterke bezetting. Het festival voor muziek en eten is van 17 tot en met 19 augustus.

Voor het strandfestival Culinesse bouwde Tentworx alle onderkomens voor de standhouders op het festivalterein. 23 kleurrijke Stretchtenten met een totaal oppervlak 2558 m2