Trouwdiner aan het IJ

Trouwdiner aan het IJ

Voor een trouwdiner bij de Hangaar aan het IJ in Amsterdam Noord bouwde Tentworx twee zandkleurige stretchtenten. Trouwen aan het IJ voor een Italiaans Nederlands feest met ruim 200 gasten.

Het Bouwteam

Bouwteam Hangaar

Topbouwers: Jesper, Luuk, Yannick, Jurgen

Bij het zien van de locatie in Amsterdam-Noord wisten eigenaren Jop Pollmann (voormalig directielid Scotch & Soda), Koen Schippers (voorheen strandrestaurant Zout) en Tim Immers (voormalig eigenaar Bar Moustache) direct: hier kunnen wij iets heel speciaals neerzetten. Tim: “Wij wilden geen rechttoe rechtaan loods bouwen en dachten al vrij snel aan de ronde vormen van een hangar, vandaar ook de naam. Het interieur van Hangar is een concept van styling expert Stella Willing (Casa Gitane). De stijl omschrijft zich het beste als “A beautiful mess”. Doel was vooral het rauwe gevoel van de loods warm, stijlvol en vooral niet te strak te maken.

Witte stretchtenten

Witte stretchtenten

Het is zomer en het kan weer. Witte stretchtenten in de zomerzon. Feesten en partijen in het hele land. Typisch weer een staaltje Tentworx deze prachtige witte tenten in een even zo mooie omgevingen.

Witte tenten

Witte tenten

Witte Tenten voor bijzondere festiviteiten

Wanneer het weer het toelaat bouwt Tentworx witte tenten van zeer licht en flexibel binnendoek. Bij de bijzondere gelegenheden bieden deze mooie tenten een schaduwrijke overkapping.

Festival tenten Wonderfeel

Festival tenten Wonderfeel

Festival tenten voor Wonderfeel 2018

De stijlvolle bedoeïenententen van Tentworx  bieden de podia en bezoekers beschutting tegen zon en regen en dan wegdromen bij klassieke muziek in de buitenlucht, terwijl je omgeven bent door de Gooise natuur. Dat doe je tijdens Wonderfeel, dat op 20, 21 en 22 juli met ruim 130 optredens het grootste buitenfestival voor klassieke muziek in Nederland is. Op zeven podia worden in drie dagen meer dan 350 musici, dichters en dansers bijeen gebracht.

Georges Mutsaers, organisator van Wonderfeel: ‘Naast de muziek is de natuur ook een belangrijk element voor Wonderfeel. We organiseren dit festival in samenwerking met Natuurmonumenten; met de verkoop van de Wonderfeeltickets dragen we bij aan de lokale natuur. De stretchtenten van Tentworx passen naadloos in dit veelzijdige landschap. Door hun kleur en ontwerp versterken ze de natuurlijke omgeving. Deze tenten dragen daardoor absoluut bij aan de sfeer van Wonderfeel.’

Het hoofdpodium van Wonderfeel is echt een aandachtstrekker, door de bijzondere wijze waarop de tent gezet is. Het publiek verzamelt zich om het podium en geniet in het veld van unieke, haast privé concerten. Daarom is deze stretchtent maar liefst 6 meter hoog en open aan de zijkanten. Als het publiek en het podium, met daarop bijvoorbeeld een piano, zich in de tent bevinden, creëren we er een heel andere beleving door er een meer gesloten setting van te maken,’ legt Karina uit.

Karina Vreeswijk, oprichtster en eigenaresse van Tentworx, legt uit dat zij genoeg heeft aan slechts een soort tent. ‘De stretchtent, bedoeïenentent of flextent komt van oorsprong uit Zuid-Afrika. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige look and feel en de flexibiliteit ervan. Natuurlijk hebben we deze stretchtent in verschillende kleuren maten. Maar het is vooral de manier van zetten, waarmee je varieert. Hierdoor creëer je voor het zicht talloze verschillende soorten tenten met ieder zijn eigen sfeer en setting.

Feestlocatie

Feestlocatie

Feestlocatie aan het water met een taupe kleurige flextent aangekleed.