Festival tenten Wonderfeel

Festival tenten Wonderfeel

Festival tenten voor Wonderfeel 2018

De stijlvolle bedoeïenententen van Tentworx  bieden de podia en bezoekers beschutting tegen zon en regen en dan wegdromen bij klassieke muziek in de buitenlucht, terwijl je omgeven bent door de Gooise natuur. Dat doe je tijdens Wonderfeel, dat op 20, 21 en 22 juli met ruim 130 optredens het grootste buitenfestival voor klassieke muziek in Nederland is. Op zeven podia worden in drie dagen meer dan 350 musici, dichters en dansers bijeen gebracht.

Georges Mutsaers, organisator van Wonderfeel: ‘Naast de muziek is de natuur ook een belangrijk element voor Wonderfeel. We organiseren dit festival in samenwerking met Natuurmonumenten; met de verkoop van de Wonderfeeltickets dragen we bij aan de lokale natuur. De stretchtenten van Tentworx passen naadloos in dit veelzijdige landschap. Door hun kleur en ontwerp versterken ze de natuurlijke omgeving. Deze tenten dragen daardoor absoluut bij aan de sfeer van Wonderfeel.’

Het hoofdpodium van Wonderfeel is echt een aandachtstrekker, door de bijzondere wijze waarop de tent gezet is. Het publiek verzamelt zich om het podium en geniet in het veld van unieke, haast privé concerten. Daarom is deze stretchtent maar liefst 6 meter hoog en open aan de zijkanten. Als het publiek en het podium, met daarop bijvoorbeeld een piano, zich in de tent bevinden, creëren we er een heel andere beleving door er een meer gesloten setting van te maken,’ legt Karina uit.

Karina Vreeswijk, oprichtster en eigenaresse van Tentworx, legt uit dat zij genoeg heeft aan slechts een soort tent. ‘De stretchtent, bedoeïenentent of flextent komt van oorsprong uit Zuid-Afrika. Ik was meteen onder de indruk van de prachtige look and feel en de flexibiliteit ervan. Natuurlijk hebben we deze stretchtent in verschillende kleuren maten. Maar het is vooral de manier van zetten, waarmee je varieert. Hierdoor creëer je voor het zicht talloze verschillende soorten tenten met ieder zijn eigen sfeer en setting.

Feestlocatie

Feestlocatie

Feestlocatie aan het water met een taupe kleurige flextent aangekleed.

Culinair Festival

Culinair Festival

Culinair Festival

Strand, Feest, Muziek en lekker eten

Culinaire muziekfestival CuliNESSE. Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je weer genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten.

Culinesse

Culinesse

Culinesse strandfestival

23 kleurrijke tenten

Strandfestival Culinesse in Rotterdam-Nesselande, heeft met de bands als Racoon, Golden Earring dit jaar een sterke bezetting. Het festival voor muziek en eten is van 17 tot en met 19 augustus.

Voor het strandfestival Culinesse bouwde Tentworx alle onderkomens voor de standhouders op het festivalterein. 23 kleurrijke Stretchtenten met een totaal oppervlak 2558 m2

Doop Volvo Ocean Race Schip

Doop Volvo Ocean Race Schip

DOOP CEREMONIE

SCHIP VOLVO OCEAN RACE

Evenement voor de doop van de volvo ocean zeilboot zijn twee flextenten gekoppeld op de kade in Scheveningen gebouwd.

De boot waarmee Team Akzo Nobel werd in Scheveningen officieel gedoopt door Pauline Krikke, de burgemeester van Den Haag.

De Volvo Ocean Race is de langste, zwaarste en meest uitdagende zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische Race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 gezeilde zeemijlen is Den Haag de ultieme bestemming en de aankomst belooft een onvergetelijk sportmoment te worden.

“Het was ontzettend mooi om te zien hoe de boot te water ging”, aldus schipper Simeon Tienpont. “We hebben enorm gebouwd de afgelopen maanden. Nu kunnen we de vruchten gaan plukken. Het begint nu echt.”

Tentworx bouwde de ceremonietent voor de doop van het prachtige schip.