NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de promotie, branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk Holland zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

NBTC, Holland Marketing organiseerde in samenwerking met de sierteeltsector en de toeristenindustrie in Noord-Holland een promotie toer waarin de Airstream Caravan werd ingezet als mobile huisvesting voor 10 Duitse Bloggers. Bekijk de samenvatting.

Voor de marketing van ‘Holland’ hanteert NBTC een samenwerkingsmodel waarmee publieke en private partners aan elkaar worden verbonden. NBTC werkt intensief samen met relevante partijen in de gastvrijheidssector en daarbuiten, om zo gezamenlijk te zorgen voor het gemeenschappelijke doel: bezoekers en bestedingen in Nederland.

Airstreamverhuur.nl (Tentworx) verzorgde de gehele logistiek en hospitality gedurende de 6 weken durende promotie toer. Wie graag dit Amerikaanse icoon wil huren voor een evenement, commerciële activiteit of andere doeleinden kan bij ons een grote, glimmende event Airstream Sovereign uit 1976 huren. Voor wie een originele, geheel ingerichte Airstream wil huren hebben wij de Airstream Landyacht Sovereign uit 1968.

Ik wil jullie graag nogmaals bedanken voor jullie inzet tijdens onze bloggeractie!
De partners en ik zijn erg enthousiast over de 5 weken die we gezamenlijk hebben gedeeld.
Jullie flexibiliteit als het ging om levensmiddelen, locatie van de Airstream en last-minute wijzigingen hebben we erg gewaardeerd!