Tentworx’s nieuwe digitale brochure is nu beschikbaar. Tentworx is het bedrijf voor verhuur en verkoop van de stretchtent. Tentworx heeft 12 jaar ervaring in het verhuren, verkopen opbouwen en onderhouden van tenten voor feesten, partijen, evenementen en vaste locaties.

Karina, oprichtster en eigenaresse van Tentworx, woonde een aantal jaren in Zuid-Afrika. Daar ontdekte zij de stretchtent, bedoeïenentent of flextent. Een flexibele, sterke metgezel voor nomaden, die in het grillige woestijnlandschap altijd beschutting bood tegen extreme warmte en kou. Karina liet zich inspireren door de prachtige look and feel van deze blikvanger. De locals leerden haar, hoe ze hem in alle situaties kon zetten. Met deze mooie en  veelzijdige stretchtent trok zij terug naar Nederland en importeerde als eerste in Europa de moderne bedoeïenentent of flextent. Inmiddels is het concept van de moderne flextent, dankzij de haar inspanningen en dat van het hele Tentworx team, al ruim 10 jaar een succes.

Met het grootste assortiment van stretchtenten in Nederland, in veel verschillende formaten en kleuren, is er altijd ruime keuze.

Tentworx Brochure tent huren kopen Flextent stretchttent