In een voorjaars setting organiseren wij samen met Eigenwijze Evenementen een wervelend Gospel Concert in de prachtige entourage van de Sint-Jansbasiliek te Laren. Na het succes van de afgelopen jaren in de St. Janskerk te Gouda komt dit muzikaal top-entertainment dit maal voor het eerste jaar naar ’t Gooi. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen.

Trots, op de line-up dit voorjaar: Chosen Gospel Choir
Chosen Gospel Choir is een authentiek en swingend koor. Dit energieke gospelkoor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen. Het repertoire is opgebouwd uit energieke nummers welke worden afgewisseld met prachtige ballads. Het gastoptreden wordt verzorgd door Dwight Dissels. Dwight geniet zijn doorbraak met een indrukwekkend optreden tijdens The Voice of Holland 2016. Na zijn deelname aan The Voice, waar hij openlijk sprak over zijn band met Jezus, wordt hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement ‘The Passion’ om de rol van Jezus te spelen in de uitvoering van 2017. Zijn warme stem, versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft een bijzondere voorjaarsavond

Op vrijdag 9 maart 2018 krijgt de Sint-Jansbasiliek in Laren een unieke setting. De Sint Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere sfeer locatie, met veel kaarslicht, buiten wordt een een stoere stretch bedoeïenentent geplaatst voor een gezellig samenkomen, om informeel te netwerken onder het genot van een goed glas wijn met elkaar in de pauze en na afloop.