Maatwerk tent

Maatwerk stretchtent

Maatwerk stretchtent, klant specifiek gesneden tenten en overkappingsconstructies (custom fit) voor permanent- en semi-permanente plaatsingen. Tenten voor op terrassen, in tuinen, aan stranden, over vijvers, in glooiende landschappen of in parken. Ook voor aankleding van binnenruimten is Tentworx de leverancier van flextenten en schaduwdoeken.

Tentworx levert de beste kwaliteit en ongeëvenaarde service.

Sinds 2006 heeft Tentworx alle ontwikkelingen en verbeteringen van de materialen meegemaakt. Van enkelvoudige, single-ply, stretchdoeken, tot de nieuwste gelamineerde, uit twee lagen bestaande en gecoate waterdichte en brandveilige stretch – stoffen. Tentworx is er trots op om u een volledig en modern assortiment te kunnen bieden. Tentworx biedt u de beste keuze voor uw specifieke toepassing en budget.

Tentworx begeleidt u in het gehele maatwerk project, vanaf idee en concept ontwikkeling, de uitwerking en technische detailering, tot en met de oplevering en jaarlijkse service. Tentworx levert en draagt zorg voor de volledig installatie en onderhoudscontracten; full service en zonder zorgen.

 

 

Laat je inspireren door dit eeuwenoude gebruik, mix het met stijl en creëer een beleving die past bij het moment. Van organische vormen tot strakke designs, geheel open of juist gesloten, de mogelijkheden van Tentworx zijn onbegrensd.

 

In de loop der jaren heeft Tentworx veel bijzondere evenementen en feesten mogen aankleden. De doeken zijn in diverse afmetingen en kleuren beschikbaar. Al het fotomateriaal dat u ziet is een selectie van projecten van onze hand.

 

Verhuur Airstream

Airstream Verhuur

Pallet Tentworx

Kleuren

Team Nederland

Tentworx

Tentworx Wedding Tent Stretch Zilver aan het water

Zilver

Nestle Amstelveen Party

Blauw en Rood

Maatwerk Tentworx tent

Maatwerk

Tent Trouwen Wittenburg

Trouwen

Houten Huisjes Tentworx Vesting

Event huisjes

Roze

Party Tent flex

Zwart en Antraciet

Tentworx Culinesse

Taupe

Italiaans diner

Zand

Tent furniture

Meubilair

Pellex by Tentworx

Pellex

Tentworx Curacao

[/vc_column][/vc_row]