Menu

  Jubileum Leerhotel Het Klooster

  Jubileum Leerhotel Het Klooster

  mei 11, 2017

  Het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort vierde haar 10 jarig jubileum met een groot feest in de Kerkzaal van het klooster. Voor het jubileum was de kerkzaal omgetoverd tot een mooie feestzaal. Tentworx realiseerde met speciaal binnendoek de overspanning van de zaal.

  Leerhotel Het Klooster is een plek van dubbel genieten. U kunt er genieten van alles op het gebied van de Nederlandse gastronomie: eten en drinken, leren en vergaderen, trouwen, feesten en overnachten.

  Daarnaast genieten onze studenten van de hotelschool van een ideale leeromgeving. In de praktijk van alledag krijgen ze te maken met de verschillende facetten van hun vakgebied. Ze leren alles over gastronomie en gastvrijheid. En we nodigen u van harte uit om eens te ervaren hoe onze studenten dat doen.

  De Kloosterkerk is het meest markante gedeelte van het complex. De ruimte leent zich voor uiteenlopende toepassingen: voor presentaties, inspiratiesessies, congressen, bruiloften en feesten. De Kerkzaal wordt per dag of dagdeel verhuurd.

  Foto van het jubileum is van Fieke Faase