Op vrijdag 9 maart 2018 organiseerde Eigenwijze Evenementen samen Tentworx een Black Gospel Concert in de prachtige entourage van de Sint-Jansbasiliek. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en religiositeit samenkomen.

laren-tent

Het Chosen Gospel Choir is een van de beste gospel koren van Nederland, authentiek en tomeloos swingend. Dit energieke gospelkoor brengt op onderscheidende wijze gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen binnen de gospel. Het repertoire is opgebouwd uit energieke nummers welke worden afgewisseld met prachtige ballads.

gospel

Daarnaast was niemand minder dan Dwight Dissels aanwezig. Dwight geniet zijn doorbraak met een onvergetelijk optreden tijdens The Voice of Holland 2016. Na zijn deelname aan The Voice, waar hij openlijk praat over zijn band met Jezus, wordt hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement The Passion’ om de rol van Jezus te spelen in de uitvoering van 2017. Zijn prachtige stem, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft een bijzondere voorjaarsavond. Dit Gospelconcert boot de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen.